8. Susret dadilja obrtnica Hrvatske

MARIJA BISTRICA – Krajem kolovoza u organizaciji HUD-a održan je 8. Susret dadilja obrtnica Hrvatske na kojem je prisustvovalo više od 50 dadilja. Domaćica Susreta bila je Miljana Juriša (OČD Žabice) s kolegicama Nikolinom Lesičar (OČD Nina) i Natašom Gudan. Gosti Susreta bili su: Jasna Petek, zamjenica župana; Jadranka Pezić, ravnateljica DV „Pušlek“ ispred ureda …

8. Susret dadilja obrtnica Hrvatske Read More »

Standardi zanimanja

Dadilje Tajana Miščević, Danijela Jerković i Snježana Smolak (na slici s lijeva na desno) i druge, u sklopu EU projekta i u suradnji s HOK-om, izradile su standarde za zanimanje dadilje.

Domjenak 2021

KARLOVAC – Dadilje Karlovca i okolice okupile su se na prigodnom domjenku za kraj godine i nakon uspješnog sudjelovanja na Božićnom sajmu. Veseli vijest da će Grad Karlovac od 1.1.2022. sufinancirati djelatnost dadilja i tako pomoći karlovačkim roditeljima koji koriste usluge dadilja obrtnica.  

Božićni obrtnički sajam

Karlovac (prosinac, 2021) Dadilje s područja Karlovca i okolice sudjelovale su na Božićnom obrtničkom sajmu koji je održan prvi put ove godine. Sav prilog prikupljen od ukrasa i čestitki išao je u donacijsku kutiju Udruge „Jak kao Jakov“ za pomoć djeci oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti. HVALA VAM!

Interaktivna radionica ,,Kako sportom jačati samopouzdanje”

Na 7. Susretu dadilja obrtnica Hrvatske u Lokvama, pored Delnica, održali smo interaktivnu radionicu “Kako sportom jačati samopouzdanje” koju nam je održala prof. dr.sc. Renata Barić, sportska psihologinja. Predavanje je bilo zanimljivo i dalo nam je alate s kojima možemo zalijevati vrt dječjeg samopouzdanja.

Scroll to Top