Popust članicama kod osposobljavanja za dadilje

S Pučko otvorenim učilištem Petar Zrinski dogovoren je popust na školarinu za članice HUD-a koje trebaju pohađati osposobljavanje za dadilje.

Dio predavača biti će osobe koje su sudjelovale direktno u procesu izrade Zakona o dadiljama i koje jedine u Hrvatskoj posjeduju teoretsko i praktično znanje o skrbi o djeci u stambenom prostoru dadilje. Tako će polaznice tečaja u POU Petar Zrinski dobiti znanje i saznanja koje im niti jedno drugo učilište ne može ponuditi, a to je kako pokrenuti obrt za ovu djelatnost, kolika je istinska cijena u ovom trenutku i što ona uključuje,  kako u praksi organizirati rad s djecom i ostale poslove, što ZOD znači u praksi, što još nije kako treba u zakonskoj regulativi i odgovore na konkretna pitanja, jer svačija situacija je individualna - baš kao i skrb o djeci u domu dadilje.

Kako bi ostvarile popust potrebno je da POU Petar Zrinski predočite potvrdu o uplaćenoj članarini HUD-u za tekuću 2013. godinu. U slučaju da ste zametnuli uplatnicu kontaktirajte me na e-mail adresu: hrvatska.udruga.dadilja@gmail.com

Učlaniti se možete ako ispunite pristupnicu i uplatite godišnju članarinu od 100 kn na žiro račun HUD-a. Pristupnica se nalazi na našoj web stranici ili ćemo Vam je poslati ako se javite na našu e-mail adresu.

Više o članstvu pročitajte na našoj web stranici u tekstu "Što HUD nudi članicama". Za dodatna pitanja i pristupnicu obratite mi se na e-mail adresu:hrvatska.udruga.dadilja@gmail.com ili info@hrvatskaudrugadadilja.hr

Vesnica Rašić

predsjednica HUD-a